Aanmelden

Aanmelden is alleen mogelijk als een van de behandelaars nog ruimte heeft. Daarbij moet u rekening houden met een wachttijd. De wachttijd verschilt per behandelaar en wordt voortdurend aangepast, afhankelijk van de caseload op dat moment. Op de individuele paginas van de behandelaars, onder de kop "Psychologen" elders op deze website, vindt u de actuele wachttijd voor elke behandelaar.

Als een behandelaar nog ruimte heeft voor nieuwe aanmeldingen, dan vindt u op diezelfde pagina ook meer informatie over hoe u zich kunt aanmelden bij die behandelaar.

Heraanmelden

Indien u eerder in behandeling bent geweest en digitaal aangemeld bent kunt u uw account hergebruiken. Meldt u zich aub niet opnieuw aan. Stuur in dat geval een email naar info@psychologenpraktijkvught.nl om dit kenbaar te maken. Of neem eventueel telefonisch contact op.

Over de wachttijd

Verwijsbrief

Een schriftelijke verwijzing door de huisarts is noodzakelijk om voor vergoeding door de zorgverzekering in aanmerking te komen. Dit geldt zowel voor de Generalistische Basis GGZ als voor de Specialistische GGZ. Wilt u bij uw eerste bezoek uw identiteitsbewijs en de verwijsbrief meenemen.