Marloes Schmeitz

Marloes Schmeitz

Kwalificaties

GZ-psycholoogBIGnr. 19054488925

Lidmaatschap

Lid NIP

Marloes Schmeitz heeft klinische- en ontwikkelingspsychologie gestudeerd aan de UVT te Tilburg. Zij studeerde in 1995 af als psycholoog in de Gezondheidszorg. Na haar afstuderen bleef zij enkele jaren werkzaam op de UVT in een praktijk voor psychologen en ortho-pedagogen. Zij heeft hier een nieuwe afdeling opgezet en verrichtte onderzoek naar leerproblematiek, ADHD en autisme bij kinderen en gaf mediatietherapie aan ouders.

Vanaf 1997 is Marloes Schmeitz als vrijgevestigd psycholoog werkzaam. Zij is BIG geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog. Een van haar specialismen is adolescentenproblematiek. De laatste jaren werkt zij uitsluitend met jongvolwassenen en volwassenen. Zij werkt eclectisch met de nadruk op cognitieve therapie├źn. Marloes Schmeitz werkt eveneens met methodieken uit de mindfulness, zij is Mindfulness Based Cognitive Therapy [MBCT] trainer. Naast deze behandelvormen kunt u bij Marloes Schmeitz terecht voor een kortdurende oplossingsgerichte therapie en behandelingen vanuit de Positieve Psychologie.

Haar behandelingen op het gebied van o.a. burn-out, werkgerelateerde problematiek, relatieproblematiek, depressie en identiteitsproblemen verricht zij vanaf januari 2003 in de eigen praktijk: Psychologenpraktijk Vught. De afgelopen jaren behandelt zij traumata en ingrijpende ervaringen middels Mindful Exposure.

Naast haar werkzaamheden in Psychologenpraktijk Vught verzorgt zij ook coachingstrajecten. Zo heeft zij o.a. ervaring in de advocatuur.

Beeldbellen is tot nader order mogelijk via de volgende link:https://marloesschmeitz.clientenlogin.nl/

  • Regelmatig bezoeker van wetenschappelijke congressen en symposia
  • Deelname aan intervisie en toetsing
  • Visitatie door het NIP. Het certificaat vindt u

    Het GGZ kwaliteitsstatuut vindt u hier.

Het GGZ kwaliteitsstatuut vindt u hier.