Niels Popelier

Niels Popelier

Kwalificaties

GZ-psycholoogBIG registratienr. :94104292
GZ Psycholoog in opleiding tot psychotherapeut Radboud Centrum Sociale wetenschappen

2008 - 2012 Master gezondheidszorg Psychologie afgerond aan de Radboud Nijmegen Universiteit.

2012 - 2013 Master arbeid en organisatiepsychologie afgerond aan de Radboud Universiteit Nijmegen (bene meritum).

2016 - 2018
Postacademische opleiding tot Gezondheidszorg-psycholoog Nijmegen volwassenen en ouderen aan het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

2021 – december 2023 (verwachte einddatum)
GZ Psycholoog in opleiding tot psychotherapeut bij RCSW (verkort traject)

Niels studeerde Klinische Psychologie & Arbeid, organisatie en Gezondheid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. In 2012 studeerde hij bene meritum af. Na een jaar werkervaring opgedaan te hebben als basispsycholoog is hij de postmaster opleiding GZ-psychologie gaan volgen bij een kleine vrijgevestigde praktijk waar hij mensen behandelde binnen zowel de specialistische als de basis-generalistische GGZ.

Na afronding van de GZ-opleiding werkte Niels als behandelend psycholoog bij een instelling gericht op kortdurende trajecten en heeft hij cursussen gevolgd op gebied van Acceptance and commitment therapy en EMDR. Naast het werk bij deze instelling heeft hij een eigen praktijk binnen de basis-generalistische GGZ.

Niels heeft sinds 2018 een registratie als GZ-Psycholoog. In januari 2020 is hij gestart met de verkorte opleiding tot psychotherapeut binnen het RCSW in Nijmegen en hij is vanaf 01-02-2020 werkzaam bij PPV-opleiding, locatie Vught.

In behandeling maakt Niels gebruik van cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, EMDR en ACT. Hierin wordt de aansluiting gezocht bij de doelen en hulpvraag van de cliënt.

Beeldbellen is tot nader order mogelijk via de volgende link:https://theoadriaens.clientenlogin.nl/